Getuigen gezocht brandstichtingen Emmen

Emmen – De afgelopen tijd zijn er meerdere brandstichtingen geweest in Emmen. Het gaat om in totaal 15 branden in de periode van 12 april tot en met 25 mei. Ze vonden plaats in de wijken Angelslo en Emmerhout. Het gaat om containerbrandjes, bosbrandjes en autobranden.

De politie onderzoekt wie er achter deze branden zitten, hoe ze zijn ontstaan en of er sprake is van een verband. Om tot een antwoord op deze vragen te komen hebben we informatie nodig en u kunt ons daarbij helpen. Heeft u iets verdachts gezien rondom een of meer van deze branden, of weet u iets? Laat het ons dan weten. Ook als u een vermoeden heeft, of camerabeelden die de omgeving van een brand laten zien.

De politie is in Angelslo en Emmerhout extra alert. U kunt helpen door ook alert te zijn en 112 te bellen wanneer u iets verdachts ziet. Als u al eerder iets heeft gezien, of iets weet over deze branden, bel dan 0900 -8844. Of naar Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.