Getuigenoproep woninginbraken gemeente Borger-Odoorn en Emmen

Afgelopen week hebben er meerdere woninginbraken plaatsgevonden in de gemeente Borger-Odoorn en Emmen. De politie is op zoek naar getuigen. Hieronder een overzicht van de inbraken.

Achterweg – Odoornerveen (2017254184)
Aan de Achterweg in Odoornerveen is op zondag 24 september tussen 13:00 en 23:45 uur een inbraak in een vrijstaande woning gepleegd. Het gaat om een woning welke vanuit de openbare weg niet zichtbaar is. Toch vragen we getuigen, die langs de Achterweg of Boslaan zijn gereden en iets verdachts (een stilstaand voertuig) hebben gezien, zich te melden.

1e Exloërmond (2017253031)
Op de 1e Exloërmond is op vrijdag 22 september bij een vrijstaande boerderij een aanhangwagen, crossmotor, damesfiets en racefiets weggenomen. Er is door een getuige een mogelijk voertuig gezien welke deze goederen heeft weggenomen. Deze reed omstreeks 21:30 uur in de richting van de Drentse Mondenweg. Wij zoeken getuigen die in deze omgeving een voertuig met aanhangwagen met daarop een crossmotor en twee fietsen hebben zien rijden.

Emmalaan – Emmen (2017251996)
Tussen dinsdag 19 september en vrijdag 22 september is er inbraak in een vrijstaande woning gepleegd. Bewoners waren op vakantie. Er zijn sieraden weggenomen en terug gevonden op de hoek van Kerkhoflaan/Zuiderstraat in Emmen.

Achterlaan – Weerdinge (2017253852)
Tussen woensdag 20 september omstreeks 18.00 uur en zondag 24 september omstreeks 13.10 uur heeft er een inbraak in een vrijstaande woning aan de Achterlaan in Weerdinge. Onbekend of er goederen zijn weggenomen.

Heeft u informatie in een van de bovenstaande zaken neem dan contact op met de politie via 0900-8844.